Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier

Vi ses på Studenttorget!

Fanny Eriksson

Fanny heter jag och kommer från Åland. Just nu läser jag min andra termin på den kompletterande lärarutbildningen (KPU), mina ämnen är svenska, engelska och historia. När jag inte pluggar jagar jag bollar på innebandyplanen eller rådjur i skogen. Uppsalas bästa pluggställe är glashuset i Campus Engelska parken.

Kontakt: fanny.eriksson@edu.uu.se

Alice Furster

Jag heter Alice och har i nästan hela mitt liv bott i Uppsala förutom när jag var utbytesstudent i England och USA. Jag pluggar termin 9 på ämneslärarprogrammet med inriktning svenska och engelska. På fritiden tycker jag om att läsa böcker och klappa hundar och mitt bästa pluggställe är Blåsenhusbiblioteket - där det alltid är tyst och lugnt.

Kontakt: alice.furster@edu.uu.se

Annalina Gardsiö

Annalina heter jag och jag går termin 7 på grundlärarprogrammet med inriktning mot årskurs 4-6. Jag kommer från den lilla byn Idre i norra Dalarna. På fritiden gillar att jag dricka te – gärna grönt och med mjölk samt läsa böcker – men absolut inte deckare. Om jag någon gång reser mig upp ur soffan så brukar jag spela fotboll och åka skidor. Det bästa pluggstället i Uppsala är campus Engelska parken, där finns många skrymslen och vrår att gömma sig i och dessutom det mysigaste biblioteket.

Kontakt: annalina.gardsjo@edu.uu.se

Malin Lindahl

Jag heter Malin och kommer från en liten ort i Värmland. Jag ska börja min nionde termin här på ämneslärarprogrammet i Uppsala. Mina ämnen är svenska och engelska. När jag inte pluggar eller engagerar mig i andra föreningar på lärarprogrammet så gillar jag att träna och att hålla mina chiliplantor vid liv. Mitt bästa pluggställe är Carolina Rediviva. Öppen samling på våning nio erbjuder en schysst utsikt över domkyrkan!

Kontakt: malin.lindahl@edu.uu.se

Rebecka Lundvall

Jag heter Rebecka och är ursprungligen från Sveriges närmaste stad - Enköping. Jag är på termin 9 på ämneslärarprogrammet med inriktning svenska och religion. Utöver studierna och extrajobben hänger jag på nation eller så sitter jag på ett tåg på väg någonstans. Mitt bästa pluggställe är på valfritt café vid Fyrisån med en stor kopp kaffe i hand!

Kontakt: rebecka.lundvall@edu.uu.se

Sofie Pettersson

Jag heter Sofie, kommer från en by utanför Uppsala och läser termin 5 på ämneslärarprogrammet. Mina ämnen är svenska och historia, med svenska som andraspråk vid sidan av. På fritiden knåpar jag ihop Spotifylistor och engagerar mig på nation. Mitt bästa pluggställe är biblioteket på Uplands nation - bra ljus och mysig miljö!

Kontakt: sofie.pettersson@edu.uu.se

Anna Sjöblom

Jag heter Anna och går termin 5 på grundlärarprogrammet med inriktningen f-3. Min hemstad är Åbo i Finland. När jag inte pluggar eller jobbar brukar jag träna, kolla på serier eller hitta på nåt annat kul. Mitt bästa pluggställe är Majs Café på Norrlands nation. Där är det bra att plugga ensam eller med en kompis, för de serverar billig lunch och annat gott!

Kontakt: anna.sjoblom@edu.uu.se