Bli Studentambassadör

Extrajobb! Vill du rekrytera framtidens studenter till Uppsala universitet?

Varje läsår söker vi ca 40 studenter som vill arbeta som arvoderade studentambassadörer och rekrytera studenter till Uppsala universitet. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med studentambassadörer från universitets alla hörn.

Som studentambassadör är du Uppsala universitets ansikte utåt i mötet med blivande studenter, främst på våra större utbildningsmässor. På ett intresseväckande sätt berättar du om studier och studentliv vid Uppsala universitet och om studier inom ditt eget ämne.

Du pluggar på något av våra program på grundnivå i Uppsala eller Visby och har minst en termins studier bakom dig. Du är utåtriktad och gillar att ta kontakt med människor du inte känner. Social kompetens, flexibilitet och anpassningsförmåga är något som vi värdesätter.

Vi söker fler lärarstudenter som kan berätta om hur det är att läsa till lärare, dela med sig av råd och tips och svara på frågor om studierna!

Har du frågor kring arbetet som studentambassadör kontaktar du Anna Sonnevi, Studentrekryteringsenheten, tfn 070-425 07 68, eller e-post anna.sonnevi@uadm.uu.se.

För tillfället är rekryteringen avslutad. Kontakta Anna Sonnevi för mer information.