Vi ses på Studenttorget!

Elisabeth Asklöf

Mitt namn är Elisabeth, kommer från härliga Linköping och studerar nu min sjätte termin på Grundlärarprogrammet F-3. På fritiden har jag rätt mycket för mig då jag tränar, yogar, dansar men även skriver och målar en hel del. Bästa pluggtipset jag har är att inte glömma bort att pausa. Det är så lätt att tro att man bara kan kötta på, men tro mig, det är ingen bra taktik. Ta pauser, gå upp och rör på dig, få frisk luft så kommer pluggandet gå bättre. 

Kontakt: elisabeth.asklof@edu.uu.se

Veronika Dahl

Jag heter Veronika och jag är inne på min femte termin här i Uppsala. Jag läser till ämneslärare i svenska och religion och jag stormtrivs i staden. När jag inte jobbar på studenttorget engagerar jag mig i nationslivet, vikarierar på en högstadieskola och spenderar tid i stallet. Självklart blir det många timmar på kammaren med kurslitteraturen också.

Kontakt: veronika.dahl@edu.uu.se

Veronika Dahl

Ellen Hellgren

Ellen heter jag, och jag kommer ursprungligen från en förort norr om Stockholm men har turen att ha ett boende mitt i Uppsala. Jag läser just nu termin 5 på grundlärarprogrammet med inriktning mot Fk-3. På fritiden älskar jag att slappa i soffan framför en tv-serie eller att spela datorspel med kompisar. Ett av mina favoritställen att plugga på är EBC som ligger precis på andra sidan Botaniska trädgården utanför Blåsen. Jag vill dessutom tipsa om att hitta en aktivitet där ni kan koppla bort plugget och bara vara. Jag har till exempel börjat på kickboxning bara för att "stänga av" hjärnan ibland, superskönt!

Kontakt: ellen.hellgren@edu.uu.se